Personal Trainer

Na jaren in de commerciële dienstverlening werkzaam te zijn geweest, besloot ik het roer om te gooien en volledig voor de sport te gaan. Na het afronden van diverse specifieke opleidingen en cursussen , ben ik sinds 2006 werkzaam als personal trainer.

Heb jij een sportieve doelstelling of een gezondheidsdoelstelling, maakt niet uit. No nonsense, professioneel en een juiste ‘klik’ met elkaar. Dat zijn de voorwaarden om doelen te halen. Die uitdaging ga ik graag met je aan. Ik ben pas tevreden als jij na afloop van elke training een fit en voldaan gevoel hebt en we samen gestelde doelen bereiken.

We trainen veel met los materiaal en op basis van eigen lichaamskracht. Naast specifiek op maat gemaakte kracht- en conditietraining, verwerk ik ook vaak onderdelen uit onder meer Crossfit, HIT (High Intensity Training) en Bootcamp in een training. Dat maakt elke training bij GymFit lekker intensief, uitdagend, gevarieerd, functioneel, leuk en effectief.

Trainen op momenten dat het jou uitkomt, dat kan bij GymFit. Veilig en resultaatgericht. Pak die kans, ik help je graag,

Jeroen den Hertog

GymFit - Personal Trainer

GymFit, Get Fit Feel Great

© 2018 RvW - GYMFIT.NL All Rights Reserved | Klik hier voor de voorwaarden